tag:blogger.com,1999:blog-5190137560570537309.post3860014111768989398..comments2016-07-22T18:10:08.001+02:00Comments on Food and Tycha: Ćevapčići - bbq skewersTychahttp://www.blogger.com/profile/03273780900503511508noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-5190137560570537309.post-9792280899968073402009-11-29T20:12:02.934+01:002009-11-29T20:12:02.934+01:00Zdravo,
even muggeziften: qua vlees mensgel heb je...Zdravo,<br />even muggeziften: qua vlees mensgel heb je het hier eigenlijk over cufte... want cevapcici hebben ( hier in Servie ) geen uien en zijn van half om half gehakt... maar wel erg lekker hoor dat recept van jouw! zo maak ik hier ook altijd cuftes... alhoewel je in turkije waarschijnlijk wel uien enzo in het gehakt stopt als je kebab maakt ... ach, het zal wel verschillen van streek tot streek. maar je weet hoe dat verschil hier juist zo belangrijk is! ;-)<br /><br />do vidjenja, KacAnonymousnoreply@blogger.com